Wie ben ikMijn naam is Raymond Bitter.

Als kind zijnde ben ik al vroeg in aanraking gekomen met het Paranormale.

Mijn Opa was magnetiseur en als ik weer eens last had van zware hoofdpijn (migraine) dan kon hij deze pijn door middel van magnetiseren weghalen.

Ik vond dat in het begin natuurlijk erg vreemd. Maar na een tijdje werd dit heel gewoon en toen wist ik eigenlijk al dat ik dit werk later ook wilde gaan doen.

De aanloop naar dit alles is niet zonder slag of stoot verlopen. Vaak ben ik in situaties terechtgekomen in mijn leven waarin ik mij afvroeg: “waarom gebeurd mij dit nu steeds” of “hoe komt dat toch?”

Nu begrijp ik ook waarom. Je kunt pas iemand helpen als je er zelf klaar voor bent  en het was dus nodig om eerst mijn eigen problemen op te lossen en te verwerken om ze daarna los te kunnen laten. Inmiddels werk ik nu al weer  een jaar of 12 met energieën en heb in de loop der jaren verschillende cursussen/opleidingen gevolgd.

Momenteel studeer  ik Paranormale Therapie, om nog dieper te kunnen gaan in de materie, meer kennis te vergaren  en het verkrijgen van nog meer vaardigheden.

Een vraag die vaak gesteld wordt is, met welke klachten/problemen kan ik bij een Natuurgeneeskundig Therapeut terecht. Eigenlijk wel voor de meeste klachten en problemen zowel lichamelijk als geestelijk, voor zowel volwassenen als kinderen.

Regelmatig komen er kinderen in mijn praktijk met ADHD/ADD ,  om zoals hun dat zeggen “hun hoofdjes leeg te laten maken”, zodat ze weer een stuk rustiger worden, zich beter kunnen concentreren en beter kunnen slapen.

Werken met kinderen is geweldig. Ze zijn onze “spiegel”  en vertellen ons door middel van hun gedrag hoe wij ons op dat moment voelen. Even kort een voorbeeld:  je kind doet heel erg vervelend en jij begrijpt er niets van. Sta op dat moment even stil bij jezelf,  hoe voel ik mij eigenlijk?........Herkenbaar?

Kort gezegd heb je een hulpvraag  of loop je al heel lang rond met een klacht/probleem neem dan contact met mij op, dan kunnen wij samen kijken hoe wij dit kunnen oplossen.

Hieronder een kleine opsomming van de meest voorkomende klachten/problemen die ik dagelijks tegenkom in mijn praktijk:

-          Chronische klachten
-          Rugklachten
-          Nek/schouder klachten
-          Hoofdpijn/migraine
-          Artrose
-          Maag/darm klachten (spijsvertering)
-          Gewrichtspijnen
-          Emotionele problemen
-          Angsten/fobieën
-          Relatieproblemen
-          Stress
-          Hooggevoeligheid

Volg mij op  , en