Therapie

Een therapeut werkt met helende energie vanuit een holistische visie. De therapeut kan deze energie doorgeven aan een cliŽnt en blokkades oplossen, waardoor het energiesysteem in balans komt en dus lichaam en geest in evenwicht komen. Met behulp van paranormale therapie kan de therapeut naar de oorzaak van de klacht gaan en gaat het dus niet alleen om symptoombestrijding.
Het zelfgenezend vermogen van een cliŽnt wordt gestimuleerd door de helende energie en het herstel van de klacht wordt geactiveerd. De therapie kan ook additief, dus naast andere therapieŽn gebruikt worden. Energetische therapeuten zijn op grond van praktijkervaring ervan overtuigd dat zij de gezondheidssituatie van hun cliŽnten in geestelijke en daardoor in lichamelijke zin positief kunnen beÔnvloeden. Dit doet men door een overdracht van subtiele ďlevensenergieĒ, andere termen hiervoor die in omloop zijn zoals bio-energie, psychische energie, kosmische energie enz. De toepassing van de energie vindt meestal plaats door middel van handoplegging of op afstand.
De meeste cliŽnten ervaren deze energie als ontspannend en de energie wordt door de meeste mensen gevoeld als warmte, kou of tintelingen door hun lichaam, er zijn ook mensen die niets waarnemen, dit is helemaal niet erg, de energie doet toch wel haar werk.
In het energetisch lichaam(net buiten het stoffelijk lichaam) bevinden zich een aantal energiecentra, ook wel chakraís genoemd. Deze zorgen ervoor dat lichaam en geest in balans blijven.
Als een of meerdere chakraís uit balans zijn dan kan dat zich uiten in geestelijke en of lichamelijke problemen, elke chakra staat namelijk in verbinding met organen in het (stoffelijk) lichaam en de geest. Doormiddel van gesprekken met de cliŽnt het invullen van een aantal standaard vragen en het gevoel van de therapeut kan je een diagnose stellen hoe je de cliŽnt gaat behandelen.
De meeste cliŽnten komen voor 1 klacht, in 95% van de gevallen zijn er echter meerdere klachten.
Door middel van het toedienen van de energie op de juiste plaatsen moet het zelfgenezend vermogen van de cliŽnt weer geactiveerd worden en na een tijdje (dit verschilt per cliŽnt) gaan zij zich weer beter voelen en gaan ze weer "lekker in hun vel zittenĒ zo als we dat noemen.

De behandelduur:

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk van het reageren van het lichaam van de cliŽnt zal samen met de therapeut bekeken worden hoeveel behandelingen er nodig zijn, dit verschilt per persoon.
Tijdens de behandeling mag je gewoon je kleding aanhouden met uitzondering van je schoenen en evt. sieraden, wel zou ik aanraden om iets aan te trekken waar je jezelf lekker in voelt en zeker geen knellende kleding.

 

Volg mij op  , en