Massages

De kracht van aanraking en massage. Iedereen heeft van nature uit de behoefte om liefdevol en respectvol behandeld te worden, het brengt ons dichter bij onszelf. Het haalt het kwetsbare in jouw naar boven en het kan je brengen naar volledige overgave en vrijheid in jezelf. Massage is een essentiŽle levensbehoefte en heeft zeker een helende werking voor lichaam en geest. In mijn praktijk worden de volgende massages aangeboden:


Ontspannings massage

Even nergens aan denken, het woord zegt het eigenlijk al.
Ayurvedische massage

Zachte energetische massage. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marmapunten (drukpunten) waardoor diepe ontspanning ontstaat en eventuele blokkades in het lichaam worden opgeheven.
Bamboe massage

Voor complete ontspanning van lichaam en geest. De combinatievan de bamboe stok en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen,zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam.
Hot-stone massage

Een hot-stone massage zorgt voor ontspanning tot op het diepste niveau. Daarnaast is een hot-stone massage pure verwenning en de nummer 1 onder de Wellness massages.
Lomi lomi massage

Dit is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.

Wil je deze innerlijke rust ervaren? Maak dan snel een afspraak ! 

U wordt verzocht dit bedrag contant te voldoen.
U kunt deze massage natuurlijk ook cadeau doen (Cadeaubon) aan iemand waarvan u denkt dat hij of zij het nodig heeft of gewoon ter ontspanning!!
Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen. Natuurlijk kunt u ook even bellen naar: 06.41162829.


 

 

Volg mij op  , en